Vanessa cardui


23 Feb
23Feb

Moi abundante en toda Galiza onde queira que faga sol, aínda que prefire espazos abertos. Atópase de maio a outubro en dúas xeracións. 

É unha das bolboretas paleárticas máis estudiada polos seus hábitos migratorios, que a levan a percorrer en migracións masivas máis de 3.000 kilómetros, dende o norte de África a toda Europa e mesmo Islandia.


Lugar de observación: Piloño. Vila de Cruces.


Comentarios
* O correo electrónico non será publicado na web.