Pararge aegeria


Unha das bolboretas máis abundantes de toda Galiza, en zonas frescas e húmidas, camiños, carreiros, vieiros e todo tipo de biotopos umbríos. Voa dende marzo a outubro en dúas ou tres xeracións. É capaz de invernar tamén como adulto e podémola ollar voando nos días soleados de inverno.


Lugar de observación: Serra do Candán. A Trigueira. Zobra. Lalín.


  • 22/02/2017
  • 22/02/2017
  • 22/02/2017

Comentarios: Deixe un comentario

* O correo electrónico non será publicado na web.