Aglais urticae


23 Feb
23Feb

Vive en toda Galiza, común en zonas medias e altas e moi rara no resto. Voa nos meses de maio a agosto en dúas xeracións anuais. Parte dos adultos da segunda xeración invernan, aparecendo de novo en marzo ou abril para desovar e morrer.


Lugar de observación: Monte Faro. Rodeiro.


Comentarios
* O correo electrónico non será publicado na web.